dimarts, 18 de desembre del 2012

Altres coses que he vist | "Ja és nadal, no?"

Ja contesto a la primera pregunta: Això és com una mena de secció mensual que publicaré en qualsevol dia del mes (el més segur és que ho publiqui els dies feiners). En aquesta secció recolliré tots els meus pensaments, notícies d'altres temes i altres coses que vaig veient quan navego per Internet.

Ja és nadal, no?

Se suposa... Els nens encara no han enviat les seves cartes al Pare Noel o als Reis Mags, els pares encara NO HAN COMPRAT ELS REGAL ALS SEUS FILLS, el Rei encara no ha desitjat "Bon nadal"...
Encara falta molt per a nadal i rebre els regals de Pare Noel i els Reis (o de l'amic/ga invisible). 
Mentrestant, YouTube dona per acabat l'any i va convidar uns quants YouTubers famosos per a realitzar un gran vídeo amb cançons molt rellevants del 2012, com "Call Me Maybe" o el famós "Gangnam Style".



Smosh també apareix per enmig del vídeo. Però el més important: S'ho han currat. Fan el tonto, sí, però això produeix cansament de la tonteria i cal molta dedicació. Ironia.


I, com no podia faltar el making-of, on podem veure l'Ian dir: - Tenim molta experiència en "xocar els 5", així que...



I si pensàveu que Nadal és alegria, solidaritat, etc, etc, etc, esteu equivocats: les funeràries són un aspecte no tan alegre per a aquesta època de l'any. L'altre dia veig que un vídeo s'estava fent famós a YouTube. Es tracta d'un anunci en que es publicita la funerària López. Després comento el vídeo.



Repassem: Un Pare Noel i "les seves patges" en bikini et recomanen una funerària a principis de Nadal. Literalment. Sense més històries. És com si et diguessin: "Si aquest Nadal s'acaba el món, enterra els morts de la teva família en els taüts de "Funerária López".

Seguim amb més coses divertides d'Internet (o, més ben dit, més vídeos de YouTube). Aquest any, el Real Madrid ha dedicat un missatge nadalenc a tots els socis del club que no saben parlar el castellà. Així que havien de fer un missatge en anglès. I qui és el millor del club que sap parlar l'anglès perfectament? El president? El Mourinho? No, el Sergio Ramos.



Mory Christmas and Happy New Yia

 Doncs jo dic el mateix, però en català i també en anglès (de veritat).
Bon Nadal i feliç any nou.
Merry Christmas and happy new year.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada