diumenge, 16 de desembre del 2012

Curiositats i humor (Setmana del 16/12/12)

Una setmana més, tornem amb la secció divertida del més al·lucinant, destacat i graciós del món d'Internet. I una cosa de la que ja no puc dir més: EL 23 DE DESEMBRE, VENIU AL BLOC I DESCOBRIREU UNA COSA AL·LUCINANT...

- Començem amb una casa de Los Sims igual que la original casa de la sèrie "Padre de familia". Segur que aquesta persona ha treballat molt... Podeu veure totes les parts de la casa aquí.

D'on ho has tret?: Oink - El rellano.

- Amb el motiu de la arribada de Wii U, un usuari de YouTube anomenat retrogameaddict1 ha muntat un vídeo espectacular que recorre la història de totes les consoles creades per la gran empresa Nintendo.





- Us presento la reflexió de la setmana que va sobre les festes de Nadal i Any nou:

D'on ho has tret?: Jai definichon.

- I els premis als gifs tontos sobre gats de la setmana són per a...

D'on ho has tret?: Ctrl más Z.


D'on ho has tret?: Jai definichon.

- "TELETIENDA OF THE WORLD": Sempre que estàs menjant, els teus cabells se te fiquen al plat? Et donem la solució amb... eh... "el producte rús que manté els teus cabells fora del plat". (Què? No sé parlar l'idioma rús...).


D'on ho has tret?: Reddit.

- Alguna vegada heu rebut una carta de felicitació per nadal una mica estranya o graciosa? Doncs ara us mostraré la pitjor de totes les del món:
Un de la família a la presó... Aquesta família està molt unida!
D'on ho has tret?: Reddit.

- Els de Mini han volgut fer un repte: ensenyar a 3 gossos a conduir amb els cotxes Mini (lògicament). El primer gos ha sigut en Porter, que ha sabut manejar, de manera lenta per precaució, un cotxe per un tros d'una petita pista de carreres.


D'on ho has tret?: Oink - El rellano.

- El nen llest dels pares divorciats el tenim aquí:
Pares divorciats; regals de nadal x2.

- La veritat sobre les ràdios que posen cançons tot el sant dia, i quan t'agrada una, no pots saber el nom de la cançó o l'artista.
Oh, t'agrada aquella cançó que he acabat de reproduir? No penso dir-te el seu nom.

- Déu et protegeix... en totes les situacions en que et puguis trobar. (Activa els subtítols en espanyol).


- Els meteoròlegs d'Internet creuen en l'apocalipsi del 21 de desembre...

D'on ho has tret?: FinoFilipino.

- Uns dissenyadors coreans han desenvolupat un paraigües invisible. Es tracta d'una mena de pal que produeix aire artificial a la part superior fent un efecte amb l'aire que expulsa les gotes abans xuclant aire des de la part inferior del pal. La intensitat de l'aire depèn de les condicions del temps i de les persones que comparteixen el paraigües. La llargada del pal també es pot ajustar segons les necessitats en el moment que plou. 























D'on ho has tret?: TRAVELING COLORS.

- Com que Imanol Arias ha dit sí al "¿Buscas problemas?" de Punset, s'ha guanyat unes bones bufetades...



- Aquest nois s'han disfressat de maniquí el dia Black Friday, el divendres anual en que es fan ofertes a moltes botigues del món, i va ser una ocasió per-fec-ta.


- No creieu que l'ambient de les botigues en aquell divendres era tan tranquil com es mostra en la broma anterior: aquí us deixo un vídeo que recopila totes els vídeos que van gravar la bogeria de les botigues al Black Friday d'aquest 2012.


- I per acabar, us ensenyo un grup que fa vídeos de comèdia: Ángel Martín, Alberto Casado i Rober Bodegas). Anteriorment eren presentadors del programa extint SLQH de La Sexta, però quan es va acabar es van dedicar a fer vídeos d'humor per a Internet. Cada dia de treball fan un nou vídeo, i a més aquest desembre faran un especial de Nadal d'una hora de sketches i el penjaran el 25 de desembre.
Però, ara, us deixo una trilogia d'una pel·lícula creada per ells i de gran èxit (mentida total) i que tracta sobre un repartidor de pizzes i un home que sempre demana pizzes, però com que el repartidor sempre l'estafa, l'obliga a mostrar que les pizzes que ha demanat estan en bon estat.


I aquí acabem!!! Fins la setmana que ve!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada