dissabte, 15 de desembre del 2012

El més interessant: Google Maps torna a iOS, la formiga del Nexus 10 i qui està connectat al teu Wi-Fi

(Ho sento per no posar aquesta secció a temps).

Un altre cop repassem l'actualitat de la tecnologia, amb la mateixa secció d'aquest bloc: El més interessant.

Google Maps torna a l'univers dels dispositius d'Apple

I Google va decidir: Donem una oportunitat més a Apple. Des de la nova incorporació dels mapes creats per Apple a iOS 6, tots els usuaris han estat descontents (o alegres veient per Internet alguns fallos molt grans). Però la salvació ha arribat: Google ha creat una aplicació dels seus mapes per a iOS en la mateixa línia que la que tenen per a Android. Street View, els edificis en 3D i les indicacions per anar a un lloc concret tornen de la mà de Google, amb un missatge esperançador de l'empresa: És una versió millor que la d'Android i molt aviat inclourà moltes més funcions. A més, Google Maps per a iOS et permet descarregar els mapes per a quan no tinguis connexió a Internet.

La NASA comunica als habitants que no s'acabarà el món aquest any




Molts creiem positivament (com jo) i diem que el fi del món no passarà aquest desembre. Però com que hi ha un munt de persones repartides pel món i hi ha moltes varietats de gent, així que també alguns creuen que,  al contrari, la destrucció de la Terra serà el 21 de desembre. Com que la NASA està farta de rebre e-mails sobre persones que pregunten sobre aquest tema, ha gravat alguns vídeos sobre diverses preguntes i els ha publicat a la seva web. El vídeo més important que han fet és com una mena de "minidocumental" de 4 minuts pujat al seu canal de YouTube, en que demostren que la teoria "maya" és només un comptador que es reinicia cada cert període de temps. També tranquil·litzen als habitants informant que cap asteroide caurà contra el nostre planeta o fets semblants amb el cataclisme.


Simyo és "digerit" per la companyia telefònica Orange


La companyia telefònica francesa ha comprat la operadora mòbil virtual Simyo (propietat de KPN) per un valor d'aproximadament 30 milions d'euros. Simyo compta amb uns 380.000 clients, i Orange ha assegurat que la seva compra no afectarà a les condicions i tarifes, sinó que tot continuarà igual. Orange utilitzarà Simyo en la seva xarxa habitual, amb el mateix nom i funció d'operador mòbil virtual (OMV).

Apple mostra les millors aplicacions del 2012 en la seva App Store

Estem arribant a finals d'any, i Apple ha fet una recol·lecció de les millors aplicacions, jocs i diversos serveis d'aquest any. Mala notícia: casi totes les "apps" guanyadores són de pagament...
La formiga que va morir en un Nexus 10



Quan compres una tablet o smartphone, penses que, degut al alt preu que has pagat, la empresa té un control de qualitat molt delicat en la fabricació dels seus productes. Doncs el Nexus 10 s'ha convertit en el protagonista de la setmana, i no per la seva impressionant qualitat, sinó per la formiga que s'ha colat en un dels models del dispositius. El propietari va estar utlitzant la tablet uns quants dies, però per art de màgia, un bon dia veu que una formiga es troba entre la pantalla de la tablet i el vidre de la pantalla. Doncs haurà d'utilitzar per sempre la seva tablet amb una formiga a dins, literalment.

Les millors aplicacions per a organitzar "l'amic invisible" per a Android i iOS

Ara us deixo una aplicació per organitzar el vostre "amic invisible" de la vostra família per a cada sistema operatiu: Android i iOS.

Android - Open Secret Santa | Gratuïta

Elegeixes els membres que participen al teu joc, poses la manera en la que seran notificats del destinatari a qui li han de fer el regal, i després l'aplicació organitzarà per sí mateixa a qui li toca a cada un (amb les teves indicacions sobre quines persones no han d'estar juntes).


iOS - Amigo Invisible App | Gratuïta

Igual que l'anterior: elegir qui participen, i després la mateixa "app" fa les parelles. A més, també té la funció d'indicar quines parelles no vols que es facin. Només es pot enviar la informació de qui li toca a cadascú, el lloc, el preu i la data per e-mail.


Hue, la tostadora personalitzada

Aquest concepte no és d'una tostadora normal i corrent, es tracta de Hue: una tostadora amb la qual elegim el grau o intensitat de l'aspecte del pa. Així, podem comunicar-li que volem un pa més cremat o menys, amb l'ajuda d'una paleta de colors. No modificarà el temps o la potència de la calor interna, sinó que gràcies al seu sensor de color no pararà de donar calor al pa fins que el seu color sigui igual que el que hem desitjat. També té més funcions molt útils, com dir-li el tipus de pa i així es prepararia i s'adaptaria a les correctes condicions d'aquest tipus, o amb la carcassa exterior podem saber l'estat de la calentor en l'aparell.


Fing: el teu veí "pirata" ja no podrà utilitzar el teu Wi-Fi mai més

Fing és una eina molt útil per a aquells que sempre creuen que els seus veïns (o altres persones) estan connectades a la seva xarxa Wi-Fi de manera il·legal i sense preguntar a ells. Amb aquest programa per a Windows, Mac OS X i Linux, podràs descobrir quins dispositius estan connectats al teu router, les seves IP, les seves direccions MAC i de quina marca són. Així que l'únic que tens que fer és veure si un d'aquests dispositius no és teu. També té versió com a aplicació per a tablets i smartphones Android, dispositius amb iOS d'Apple i el nou Kindle Fire d'Amazon.

Aquí acabo la secció de El més interessant d'aquesta setmana!! Adéu i bones festes!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada