dilluns, 10 de desembre del 2012

Tim Cook desvela detalls sobre el futur d'Apple en una entrevista

Tim Cook va ser entrevistat per dues empreses recentment: Bloomberg Businessweek i el programa "Rock Center" de la cadena NBC. Aquí recollim les millors preguntes interessants de les dues entrevistes al CEO d'Apple.



El tema dels mapes d'iOS 6
No va complir amb les expectatives dels nostres clients, i nosaltres som més exigents amb nosaltres mateixos que els nostres consumidors. No obstant, no em queda res més que reconèixer que vam ficar la pota.
Els anuncis de Samsung que es riuen dels fans de l'iPhone
Estem encantats amb els nostres clients. I estem disposats a lluitar amb qui calgui per defensar-los. És una guerra termonuclear? La veritat és que a Apple ens encanta la competència. Pensem que ens obliga a ser millors. Però volem que la gent inventi les seves pròpies coses. 
El rumor del televisor d'Apple serà una realitat?
Es tracta d'un mercat pel que sentim un gran interès, i és un mercat que creiem ha estat deixat enrere. 
La mort de Steve Jobs
Va ser el moment més trist de la meva vida. Sempre vaig creure que anava a recuperar-se. Perquè ell sempre ho feia. I no va ser fins molt a prop del final quan vaig aconseguir, a una espècie de punt intel·lectual, que no podria aconseguir aquesta vegada.
A Apple, no revelen abans de temps els nous productes
Creiem que la guardar en secret els plans dels nostres pròxims productes és molt important perquè a la gent li encanten les sorpreses.
 Com és que Apple és una marca de tecnologia molt famosa i no es converteix en una identitat com Sony?
A Apple som persones molt senzilles. El nostre objectiu és fer els millors productes del món i enriquir la vida de les persones. Crec que algunes companyies, potser fins i tot la que has esmentat, potser van decidir que podrien fer de tot. Nosaltres necessitem estar segurs, a Apple ens mantenim fidels a la idea de concentrar els nostres esforços. Sabem que només podem fer grans coses en comptades ocasions, només en uns pocs productes.

A més, Tim Cook va aclarir en aquesta entrevista que a partir d'ara els ordinadors iMac es començaran a fabricar als EE.UU. Molts diuen que això és causat per les dolentes condicions dels empleats de les fàbriques de Foxconn a Xina que es van difondre per Internet.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada