divendres, 28 de setembre del 2012

Avui ha sortit a la venda l'iPhone 5 a Espanya

Les Apple Store d'Espanya han obert 2 hores més aviat les seves portes per a fer front al gran event del dia: El llançament de l'iPhone 5 a Espanya.

A les 7 del matí, molta gent s'aixecava molt aviat i ja començava la gent a anar a les Apple Store. Poc a poc, les botigues d'Apple a Barcelona de La Maquinista i de Passeig de Gràcia s'anaven omplint i la cua s'anava fent més llarga. A la botiga de Plaça Catalunya hi ha hagut 500 persones esperant per aconseguir el nou telèfon d'Apple, mentres que a la del Centre Comercial La Maquinista, hi han anat unes 150 persones.
La Plaça Catalunya, envoltada de gairebé 500 persones per poden entrar a l'Apple Store i comprar l'iPhone 5.
Les files de l'Apple Store de Passeig de Gràcia es dividien en dos: els qui volien comprar l'iPhone 5 lliure, i els qui volien amb un contracte d'una operadora. A les 8 s'han obert automàticament les portes i els treballadors de la botiga començaven a rebre els primers clients amb eufòria. Kay Kuehne, ha sigut el primer en aconseguir l'iPhone 5 al Passeig de Gràcia.
El noi és diu Kay, nascut a Alemania, i va fer cua des d'ahir a la tarda perquè pugués ser el primer en comprar l'iPhone 5.
Però a les 7 del matí o molt aviat, Adolfo Herrero i Roger Ribó, van arribar a l'Apple Store, però en veure que no hi havia ningú van decidir anar a menjar. Després d'anar-se'n, a la tornada, van ser sorpresos per la quantitat de gent que hi havia, i llavors van perdre el seu lloc. Adolfo comenta: "No passa res, estem molt contents". Van perdre el primer lloc, però encara estaven entre els primers.
Roger, Kay i Adolfo: Els primers de la cua en comprar el nou telèfon mòbil d'Apple.
No només les Apple Store han sigut les protagonistes. Altres operadores com Orange i Vodafone han realitzat events especials a les seves botigues principals per a vendre l'iPhone 5. L'iPhone 5 lliure costa 669 € en el model de 16 GB, el model de 32 GB té un preu de 769 euros, i el de 64, de 869 €.

Doncs això és tot: Apple aconsegueix un altre cop que els clients es quedin a fer cua i a dormir a davant de les Apple Store, i que es creïn les típiques files llargues per aconseguir un dels seus nous productes. I per acabar, un muntatge de El Periódico on es veuen les cues en la nit anterior i en aquest matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada