dissabte, 22 de setembre del 2012

iSmartgate: El teu "smartphone" és el comandament del teu garatge

Els nostres "smartphones" serveixen per realitzar moltes tasques que fem diàriament: enviar e-mails, parlar per telèfon, posar recordatoris i alarmes, etc. Ara també es volen implantar més funcions a ells que són de tota la vida i que s'han de fer amb altres aparells. Però ara, obrir la porta del teu garatge només serà qüestió d'agafar el teu "smartphone", encendre una aplicació i polsar un botó: aquest és el funcionament del nou producte iSmartgate.

Obrir o tancar la porta del teu garatge no podrà ser més fàcil. Aquest nou producte consta de 2 passos per a instal·lar aquest simple sistema:
1- Muntar un dispositiu a la teva porta del garatge.
2- Instal·lar l'aplicació iSmartgate App al teu iPhone o Android.
L'aparell que es munta al garatge estarà amb el sistema d'obertura de la porta, i es connectarà per Wi-Fi o per cable Ethernet a la xarxa d'Internet que tenim a casa. Després només cal posar l'aplicació anterior en un iPhone o Android i comprovar que aquest estigui connectat a la mateixa xarxa que a la que s'ha connectat el dispositiu del garatge.

A continuació es configuren les dades de Wi-Fi o Ethernet, usuari i contrasenya a l'aparell físic, i aquest nom d'usuari i la contrasenya que hem posat hauran de ser posades al "smartphone". Llavors ja podem obrir i tancar la porta del garatge sempre que vulguem.
El preu del dispositiu varia segons el model que vulguem escollir: el model Ethernet val 375 euros i el model amb antena Wi-Fi que permet connectar-se a una xarxa inalàmbrica, costa 450 €.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada