dissabte, 22 de setembre del 2012

Samsung contraataca a Apple amb un nou anunci

Samsung i Apple són com el gat i el ratolí, que sempre estan lluitant. Doncs bé, fa poc Samsung ha llançat un anunci que se'n burla dels fans del iPhone. I, és clar, surten persones amb Samsung Galaxy S III.


Es mostren diferents Apple Stores on moltes persones estan esperant per a comprar el -suposat- iPhone 5. I llavors, de sobte, apareixen els típics "fantasmes", per dir-ho d'una manera, que venen equipats amb un Samsung Galaxy S III i realitzen les noves funcions del telèfon mòbil per a que persones de la cua preguntin coses tipus: "Què és això?", "On l'has comprat?" o "Què has fet?".
No és la primera i no serà la última vegada que se'n burla del telèfon de "la marca de la poma". La setmana passada un mitja de comunicació americà va fer una filtració sobre un pròxim anunci de Samsung, que té aquest aspecte:

"No cal ser un geni" significa la frase superior que destaca. Les especificacions del Galaxy S III van posar en ridícul al iPhone 5. Aquest anunci sembla que demani de part de Samsung una vengança als d'Apple, pero la empresa de la poma no va fer cas i continua fent anuncis sense desafiar a Samsung.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada