dijous, 20 de setembre del 2012

iOS 6 ja està disponible per a descargar


Apple va llançar ahir públicament la nova versió del sistema operatiu per als dispositius portàtils d'Apple: iOS 6. A continuació parlarem de les novetats d'aquesta versió.



Aquesta nova versió inclou una aplicació Mapes totalment renovada, ja que Apple va deixar d'incorporar mapes de Google, ara tota la informació ve de la companyia de la poma i la funció d'indicacions per a rutes està proporcionada per la marca de GPS TomTom.










També inclou una novetat per als espanyols: Siri en espanyol. Fa un any, Apple va prometre treure una versió espanyola de l'assistenta virtual Siri. Però Siri només es pot utilitzar en l'iPhone 4S i 5, l'iPod de cinquena generació i al nou iPad.
I així ho ha fet. Això permet que Siri parli espanyol i nosaltres també li puguem parlar en el mateix idioma.



Aquesta nova versió estrena una nova aplicació anomenada Passbook. Aquesta aplicació permet ordenar els teus tiquets i poder escanjear-los per a que puguis entrar a tots els llocs on has reservat una entrada, un viatge o un val de descompte. A més pots consultar qualsevol informació relacionada amb els tiquets. Als Estats Units ja hi ha moltes empreses amb tiquets que es poden incorporar a l'aplicació, però a Espanya només els cinemes Kinépolis i les Apple Store han sigut les primeres companyies d'apuntar-se en aquesta nova forma de portar els tiquets segurs. Només està disponible per a iPhone 3GS/4/4S/5 i iPod de quarta i cinquena generació.



Molts fotògrafs descarguen moltes "apps" per a fer fotos amb diferents efectes i altres aspectes. Doncs Apple ha posat una mica de la seva part per millorar la càmera afegint una opció anomenada Panoràmica. Aquesta opció pot fer fotografies panoràmiques al teu iPhone 4S/5 o a l'iPod de cinquena generació sense descargar res de l'App Store. Es poden aconseguir unes panoràmiques fantàstiques de fins a 28 megapíxels. Impressionant, realment impressionant.



Apple ha redissenyat les seves botigues on-line: App Store, iTunes Store i iBookstore. Totes presenten un nou aspecte i sobretot, el color blanc domina en els dissenys. Recordeu que quan descargàvem aplicacions i les voliem instalar ràpidament sortiem de l'App Store? Això ja es història. Ara les aplicacions s'instalen en segon plà, és a dir, continuen la seva tasca mentres tu estàs en una altra aplicació.



Hi ha moltes més novetats, però us resumirem les més importants ara mateix:

-FaceTime permet realitzar videotrucades per 3G i 4G a l'iPhone 4S i 5.
-Diccionari en anglès, espanyol, francès i alemany.
-Poder escoltar cançons per "streaming" a iTunes Match.
-Noves icones Emoji.
-Millores a VoiceOver i més prestacions per a persones amb discapacitats visuals, auditives, etc.
-Funció "ulls lliures", que permet utilitzar Siri al cotxe per evitar distraccions al volant. Algunes marques com BMW, Audi i Mercedes llançaran pròximament cotxes compatibles amb aquesta nova tecnologia.
-Nova funció "Compartir fotos" a Fotos, que pot enviar imatges a familiars i amics que tinguin disposititus amb iOS 6, un Mac amb Mountain Lion i iPhoto o un Apple TV. Si algú no té res d'això, també pot rebre fotos i obrir-les amb un navegador web.
-Poder seleccionar una cançó de la nostra biblioteca musical com a alarma.
-Capacitat d'IPv6 per a xarxes Wi-Fi i LTE.
-Etiqueta "Nova" per a aplicacions que hem descargat però que encara no hem utilitzat.
-Spotlight mostra la carpeta on es troba una aplicació que estem buscant.

Fins aquí el primer article, que parla sobre les noves funcions i característiques d'iOS 6, la nova versió d'iOS d'Apple.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada