diumenge, 23 de setembre del 2012

Curiositats i humor (Setmana del 23/09/2012)

A partir d'ara, farem una secció cada diumenge sobre lo més interessant i graciós que passa al món. Ja advertíem que aquest bloc podria contenir humor, massa humor. Doncs bé, comencem:

-Una noia adolescent, que es diu Maga, que té càncer i li agraden molt els gats. Quan està a l'hospital, troba molt a faltar el seu gat que tenia a casa. L'hospital on està, l'hospital de Seattle, va explicar aquesta història i va demanar als usuaris de Facebook que enviessin fotos de gats. Llavors aquesta noia, ara pot veure fins a 3000 gats en una galeria d'imatges que els metges li van preparar.

-Els mapes d'Apple han decepcionat molt a tot el món. Aquest noi, aprofitant la ocasió, ha fet com una parodia d'una possible explicació de perquè són tant dolents. "Dentro vídeo"! (Per a activar els subtítols en català heu de clicar al quadret amb dos línies a baix, seleccionar "Traduïr els subtítols" i seleccionar el català).

-Alguns es compren el iPhone 5, i a l'endemà ja no el tenen. Per què? Algunes persones tenen ganes de fer proves extremes a l'iPhone. Aquest és el cas d'un usuari de YouTube, que sovint es gasta els diners per a comprar-se dispositus d'Apple i després els posa al microones. Aquí a Espanya, tal com va l'economia, ningú ho fa.

-Alguns que van en moto no poden aguantar fins arribar a un lloc per a fer les seves necessitats, així que una marca de motos ha fabricat una moto dedicada a aquest tipus de persones:

-La companyia Lexus, que fabrica cotxes, ha fet un anunci on van elegir unes quantes persones per a registrar els seus batecs del cor quan un professional feia derrapades i proves extremes amb el nou cotxe de la empresa. Va ser al·lucinant segons el vídeo...

-Sabeu que a vegades juguem a encistellar una bola de paper a la paperera? Doncs jo em compraré això i sempre guanyaré...

-I per acabar, us ensenyo un gos que no entén res de tecnologia... ni les escales mecàniques! Fins a la pròxima. Adéu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada