dijous, 20 de setembre del 2012

Els tiquets de Ticketea són compatibles amb Passbook


Ticketea aposta per les noves tecnologies i t'ofereixen la possibilitat d'afegir els tiquets dels events que has reservat a la seva pàgina web a l'aplicació Passbook del teu iPhone o iPod touch.
Ticketea és una companyia que distribueix i ven entrades per a events culturals, concerts o altres events al nostre país, i ara s'ha afegit a la llista de companyies espanyoles que incorporen la funció de posar les seves reserves, vals de descompte o compres en aquesta magnífica aplicació.


Si vols provar com funciona el sistema de tiquets d'aquesta companyia o l'aplicació Passbook, Ticketea t'invita a comprar una entrada falsa gratuïta per a que la puguis obrir a Passbook i anar provant aquest sistema.
Per a comprar-la, has d'anar a aquesta direcció web: http://www.ticketea.com/entradas-demo-passbook, poses 1 a "Quantitat" i després cliques al botó de "Comprar". Com ja he dit és totalment gratuïta així que no us preocupeu. Després accedeixes al teu iPhone o iPod, obres l'email que Ticketea t'ha enviat per a poder descargar o imprimir els tiquets, i selecciona la opció "Guárdalo en tu Passbook", tal com es veu a la imatge superior.
La companyia ha deixat un vídeo demostratiu sobre el funcionament d'un tiquet de la empresa a Passbook.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada