diumenge, 30 de setembre del 2012

Curiositats i humor (Setmana 30/09/12)

Avui acabarem el mes de la millor manera: rient i al·lucinant. Doncs bé, comencem d'una vegada:

-Un vídeo molt curiós s'acaba d'estendre per Internet i ha rebut moltíssimes visites. Es tracta d'un mag que es diu Dave i convida varies persones del carrer a l'atzar per a que ell faci d'endeví i endevini totes les coses sobre les persones. En Dave comença a dir les coses personals i la gent al·lucina. Però després endevina els números del compte corrent del banc, els diners que té cada persona, etc. El truc? El final us sorprendrà.
(Si sabeu una mica d'anglès bàsic, podreu entendre la major part del vídeo). Efectivament. Un grup d'informàtics anava rastrejant totes les dades de la persona que estava per internet, i ells comunicaven la informació per uns auriculars al Dave. És una curiosa campanya publicitària d'un sistema de banca segura. Però el que importa més és la frase final: "Tota la teva vida està a internet i es pot utilitzar per anar en contra teva. Vigila!".

- Continuem amb les tonteries del nou iPhone 5. Al juny de 2012, un grup d'Estats Units que va "sketchs" d'humor a YouTube anomenat Smosh, va fer un vídeo en el qual presentaven un iPhone 5 amb molts defectes...

- Tornem a riure amb un grup de música xinés o japonés. Quan comencem a veure el vídeo podem observar que no passa res estrany, però quan la càmera gira a l'esquerra... podem observar un bateria que es vol fer veure més que la cantant.

- A continuació us mostrem un anunci molt curiós de BMW, penjat fa 2 mesos a YouTube.

 - I finalitzem amb un anunci que va fer Charlie Sheen després de la seva retirada de "Dos hombres y medio" amb la companyia de televisió per satèl·lit, DirecTV.

Subtítols en català del vídeo: (Traducció realitzada per mi)
Quan tens televisió per cable i no pots gravar tots els teus programes favorits, et sents trist.
Quan et sents trist, vas a la hora feliç del bar.
Quan vas a la hora feliç del bar, tens temps per a fer qualsevol cosa.
Quan vas als banys turcs, coneixes a Charlie Sheen.
Quan conéixes a Charlie Sheen, recrees escenes de la pel·lícula Platoon amb Charlie Sheen.
No recreis escenes de la pel·lícula Platoon amb Charlie Sheen.
Desfes-te del cable, i dona't d'alta a DirecTV. Truca al 1-800-DIRECTV.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada