dissabte, 27 d’octubre del 2012

Anàlisi: Profesor Layton y la máscara de los prodigios.

En aquest analisis se explicarà una mica com es i si es recomendable o no el joc del Profesor Layton y la máscara de los prodigios. Comencem:

Per fi , després d'un any ens arriba a Europa el Profesor Layton amb la cinquena entrega de la saga. Per primera vegada podrem veure al Layton en 3d i tinc que dir que es increible en tots els sentits. Per a analitzar amb exactitud el joc separaré el analisis en parts:
GRAFICS:
En aquest joc la saga canvia el estic gràfic ja que ara està amb 3d. Tot ha canviat bastant però per a mi aquest canvi li ha sentat molt bé , ara els personatges ja no son com dibuixos sinó que estan adaptats al 3d (tots sempre en moviment) però sense deixar el toc que caracteritza a la saga. Al igual que els personatges els fons també estan completament en 3d i es espectacular perquè està molt ven utilitzat amb moltes capes de profunditat i un 3d exel·lent. Les escenes tipo anime que tots els jocs han tingut tornen amb una nova dimensió , es a dir , són igual de emocionants i boniques però aquesta vegada amb diferents profunditats i objectes que es surten de la pantalla. Per a mi el efecte 3d està molt ben utilitzat i crec que es un dels jocs amb millor 3d de tots els que han sortit. A aquest apartat li dono un 9,5.

DIVERSIÓ I DURACIÓ:
Si eu probat algun altre joc del Layton ja sabreu lo adictiu i divetit que es , el joc consistis practicament en una història impecable , personatges carismatics , investicació i com a el més important els puzles (els quals són "acertijos"). La mecànica ha canviat , ara no anem tocan la pantalla tàctil per a aconseguir monedes i parlar amb la gent , en comptes d'això  tenim una lupa que controlem amb la pantalla tàctil però la veiem a la pantalla 3d. Això augmenta el efecte i serveix per a parlar ampliar diverses zones i trobar puzles i monedes. En el mode principal de joc tenim 150 puzles però podem descargar un puzle nou cada dia a través d'internet durant 1 any , es a dir , després d'acabar el joc encara podem tenir 365 puzles més!
Els puzles no utilitzen el 3d (estan en 3d però no servís per a res) però utilitzen altres coses com el giroscopi. Per a mi els puzles són tan entretinguts i exel·lents com els de les altres entregues però n'hi ha alguns que estan reciclats , no us preocupeu per això ja que en total tenim més de 500 puzles per resoldre. A aquest apartat li dono un 9.

SÒ I INNOVACIÓ:
Tornem a tenir la boníssima música que caracteritzava a les altres entregues. Una música que seguix la línea de la saga però per a mi una mica millor ja que inclou més varietat d'instruments i cançons ( igualment la que més em va agradar va ser la música del Profesor Layton y la llamada del espectro). Al igual que les anteriors entregues les veus dels personatges estan doblades completament al español , amb un molt bon doblatje. Al apartat de sò li dono un 8.
Com ja he dit abans innove en la manera d'investigar els escenaris , el aspecte gràfic i en alguns moments de l'història en els que per exemple perseguim al emmascarat amb uns caballs o explorem unes ruines. Però igualment el Profesor Layton continua bastant com les altres entregues (cosa que a mi m'agrada). A aquest apartat li dono un 7,5.

CONCLUSIÓ:
La mitja de totes les notes és  : 8,9 . Això es practicament un 9.Si tens la Nintendo3ds i encara no tens aquest joc ja estàs corrent cap a la tenda més propera perquè ningú amb la 3ds tindria que perdrés aquesta obra. Tant si has jugat a altres jocs del Layton i te van agradar o si ets nou en aquesta saga es molt recomanable. Tenim un nou imprescindible en la 3ds.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada