diumenge, 28 d’octubre del 2012

El més interessant: Windows 8, les mentides d'Amena i "Paranormal Activity 4" per a nens

Com vam publicar en el post de canvis a les seccions, aquesta secció es torna fixa, i es publicarà cada edició als dissabtes (però aquesta edició l'he penjat el diumenge), mentres que Curiositats i humor continua al diumenge. Comencem.

Windows 8 ja ha arribat, i amb moltes ganes



Microsoft ha llançat Windows 8, la nova versió del sistema operatiu que utlitza Bill Gates. Els nois de Microsoft s'ho han prés en serio perquè, fins i tot, han presentat una tableta anomenada Microsoft Surface RT per a poder començar a incorporar-se en el mercat de les tabletes. Podem elegir entre 3 versions diferents: Windows 8, Windows 8 Pro, i Windows RT. El que més canvia de Windows 8 és la seva presentació a la pantalla, concentrant totes les icones de programes o notificacions de xarxes socials en petits quadrets per a tenir una millor facilitat en la busqueda de programes, i a més aquesta nova versió ha apostat per interactuar amb les xarxes socials. I aquesta vegada, Windows arriba més lluny del que podia, incorporant-se en tablets, portàtils, ordinadors tot-en-un, etc. Ja podem comprar i descargar Windows 8 des d'aquí, Espanya, de forma oficial des de la web oficial de Microsoft Ibèrica.

Les tarifes d'Amena diuen que no tenen límits. Mentira.

A la televisió, últimament estan fent anuncis d'Amena sobre que les seves tarifes de trucar, navegar per Internet i enviar SMS amb el lema "Sin límites, sin compromisos". Però FACUA (Consumidors en Acció) ha realitzat una denúncia en contra d'Amena que indica que la frase "Sin límites" és una gran mentida, i que la veritat és que Amena en realitat sí que té límits en les tarifes. A més, FACUA també ha denunciat que el preu definitiu de les tarifes que informen no contenen l'IVA, una cosa il·legal però un mètode que moltes companyies utilitzen.

La presentació "The playground is open" es retrasa

Google, fa uns dies, va comunicar a través d'una invitació que realitzarien una conferència el dilluns 29 d'octubre a les 15h (hora espanyola) a la ciutat de Nova York. Però malgrat les previsions meteorològiques que avisen que hi vindrà l'huracà Sandy, Google ha suspés l'event per aquell dia per a que es pugui fer en un altra data. De moment no hi ha cap possible data de la presentació. Es rumoreja que en aquest event es presentaria la nova versió del software Android 4.2, nous Nexus 7 amb 32 GB de capacitat i connexió 3G, uns nous tablets Nexus 10 (amb 10 polzades de pantalla) i un nou smarphone de Google fabricat per l'empresa LG anomenat Nexus 4.

Apple parla sobre els judicis que va protagonitzar contra Samsung en un comunicat de la web d'Apple UK


No hi ha cap dubte en que les lluites de patents de dispositius entre Apple i Samsung han fet d'això una gran batalla entre una empresa americana i una altra coreana. Doncs bé, després d'aquest seguit de judicis, misteris, plagios, etc, Apple ha escrit un comunicat a la pàgina web d'Apple UK (Regne Unit) on ha repassat totes les lluites i els seus resultats. Sobretot, Apple per a defensar-se, fa una refrència al jutge Colin Birss que va dir que "L'extrema simplicitat del disseny d'Apple és notable [...] És un delicat, suau i simple producte. És un disseny que mola", mentres que comenta pel que fa a Samsung que "Els Samsung Galaxy Tablets no tenen la mateixa delicadesa i  extrema simplicitat que té el disseny d'Apple. No molen tant". Apple també comenta que Samsung va perdre les sentències d'Alemania i EE.UU.
Quan s'acabarà aquesta lluita? No se sap, encara queda molt per veure...

Assassin's Creed: la pel·lícula del videojoc


Sony i Ubisoft han fet un acord per a produïr una pel·lícula del famós videojoc Assassin's Creed, que tindria el mateix títol. La companyia New Regency també participaria en la producció. Encara no se saben massa aspectes de la pel·lícula (ni l'argument), però ja s'ha elegit el protagonista. Jean-Julien Baronnet, el CEO de Ubisoft Motion Pictures, ha informat que Michael Fassbender serà el protagonista d'aquesta pel·lícula. "Fassbender sempre va ser la nostra primera opció. És un actor compromès, molt versàtil i té molt talent", comenta Baronnet. De moment no se saben massa coses sobre la peli, però poc a poc aniran sorgint notícies i rumors.






El nou Megaupload s'estrenarà el 19 de gener de 2013

Ja fa uns quants mesos que la popular web de descàrregues il·legals Megaupload va tancar, però Kim Dotcom, el creador d'aquella web, ha informat per Twitter que estrenarà una nova web similar a la anterior anomenada Mega el 19 de gener de l'any que ve. Però no ha elegit el 19 de gener com una data qualsevol, ja que el 19 de gener d'aquest any l'FBI va tancar Megaupload i va detindre Kim Dotcom, començant amb un munt de problemes com els arxius amb copyright que hi havia als seus servidors que encara ha de resoldre avui en dia. Però, quin serà el domini amb la qual podrem accedir a la web? De moment no ha dit res sobre això.

Els nens anaven a veure "Madagascar 3", però un error va fer que es projectés "Paranormal Activity 4"


El principi de "Paramormal Activity 4" és una noia poseïda i aixecant-se, una escena terrorífica que va espantar molt als nens i als pares de la sala.
El dissabte 20 d'octubre, unes famílies amb nens d'entre 5 i 8 anys van anar al Cineworld de Nottingham, Regne Unit, per a veure la nova pel·lícula "Madagascar 3". Quan tots ja van entrar a la corresponent sala de cinema, un error tècnic va provocar que en aquella sala de cinema es projectés la pel·lícula de terror "Paranormal Activity 4". Quan va començar la peli, una mare va notar com un flashback de la primera pel·lícula de Paranormal Activity que va veure fa uns anys, i llavors a la pantalla de la sala on estaven els nens es va veure el principi que començava amb el cos d'una dona poseïda anant en direcció a la càmera. En aquell precís instant, als pares ja els hi va quedar clar que allò no era una pel·lícula d'animació per a tota la família, i amb tots els nens plorant, se'n van anar corrent de la sala. Les 25 famílies van demanar explicacions, que segons l'encargat del cinema es tractava d'un error tècnic. La empresa que era propietària del cinema va tenir que tornar el 15 € que havien pagat a les famílies afectades, i la mateixa empresa els va recompensar invitant-los a veure (ara sí) "Madagascar 3" a una altra sala de forma gratuïta. Molts pares van rebutjar la invitació, i van demanar indemnitzacions, perquè segons els pares, els dos minuts del principi podrien haver afectat als nens i provocar-los un trauma.

Nexus 4 i Nexus 10: Els reis de "The playground is open"

Hi ha moltes filtracions sobre la pròxima presentació de Google, anomenada "El pati d'esbarjo està obert", on es presentaran nous productes com el Nexus 4 i Nexus 10.
El Nexus 4 serà fabricat per LG, i segons els rumors només hi haurà models de 8 i 16 GB, però no es podrà augmentar aquesta capacitat de memòria a través d'una targeta Micro SD.
El Nexus 10 serà una aposta forta de Google, ja que ha triomfat molt amb el Nexus 7 però amb l'arribada de l'iPad mini, vol derribar la comptència amb una tablet de 10 polzades de Samsung. Però com que no hi ha tantes imatges del dispositiu, la web que es dedica a fer filtracions BriefMobile, ha penjat un vídeo a YouTube de 5 segons on s'observa un Nexus 10.

5 segons? Ja està? Doncs sí, i ha sigut una manera de destacar millor el vídeo. En ell, es pot veure com es desbloqueja el tablet, la pantalla d'inici i la obertura de Google Chrome a la web que ha penjat el mateix vídeo. Hi ha hagut un comentari en anglès del vídeo molt votat: "Estimat BriefMobile, la presentació del Nexus del dilluns s'ha cancel·lat. Així que hauràs de mostrar més videos per a omplir el buit que queda. De part de tots els fans d'Android". Un comentari ingeniós i graciós a la vegada. Ara només falta, com ja hem dit anteriorment, saber la data de la presentació de Google ja que s'ha suspès per l'huracà Sandy.

Doncs això ha sigut tot per aquesta setmana, fins una altra!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada