diumenge, 21 d’octubre del 2012

Curiositats i humor (Setmana del 21/10/12)

Ei! Tornem un altre cop amb aquesta magnífica secció on podem trobar històries, vídeos i fotos curioses i algunes gracioses... Doncs, comencem.

- Aaron Collins va morir el 7 de juliol de 2012. L'últim desig que tenia va ser, segons li va explicar al seu germà, anar a menjar una pizza a algun lloc i donar al cambrer o cambrera un bitllet de 500 dòlars  Però l'Aaron no tenia suficients diners per a que això fos realitat, així que el seu germà va crear una web on va explicar la història i la gent va començar a donar diners per a que es poguessin recaudar els suficients. Seth Collins, el germà del difunt, continua fent aquest somni realitat gràcies a les donacions que rep cada setmana. La cambrera, sorpresa, diu: "Saps què? Explicaré aquesta història a tothom per la resta de la meva vida".

- Els milionaris sempre es compren coses per a ells, però si tenen un gos, l'animal també ha de tenir una recompensa...
- Resoldre un cub de rubik costa molt. Doncs imagina't el que costa fer un cub de rubik i, a més, caient des de 4300 metres. Espectacular... El noi va tardar 31,5 segons en fer el cub de rubik.

- Ara veureu 2 anuncis molt divertits d'animals:
El primer és d'una marca de pneumàtics, i ens vol dir que si algun dia anem pel bosc amb el nostre super elegant cotxe, si estem a punt d'atropellar un animal tots els seus crits ens avisaran.
Aquest vídeo és un seguit d'anuncis que ens obliga a menjar una marca de formatge ja que, en el cas contrari, podem sofrir un atac del panda. Com diuen els anuncis, "Mai diguis no al panda".
- Molts compren un dels dos nous millors telèfons: l'iPhone 5 o el Samsung Galaxy S III. Aquest canal de YouTube els ha posat a prova, però no en velocitat, rendiment o nitidesa de les pantalles, sinó en saber quin dels dos es tritura més fàcilment.

Però i si triturem un iPad? Oh, quina pena, no cap a la batidora... Tranquils, que aquest geni de la trituració ho arregla fàcilment amb la força humana.

- I acabem amb el tonto del cul de la setmana. Aquests dies a Alemanya ha fet molt fred i s'han congelat algunes piscines. Doncs aquest noi es proposa trencar el gel de la seva piscina tirant-se de bomba. Has de veure el vídeo per saber si ha resultat tal com s'esperava (i per veure com es pixen de riure).

Bona setmana i fins la pròxima!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada