dissabte, 27 d’octubre del 2012

RetroVideojocs: Super Mario Bros 3

Obrim la secció de RetroVideojocs, amb el analisis del joc: Super Mario Bros 3

Aquest joc va sortir ja fa molt temps. Primer va sortir a la NES, despres va tornar a sorit per la Game Boy Advance.

GRAFICS

Quan va sortir aquest jocs per primera vegada a la NES va ser un dels jocs amb millors gràfics que hi havia en aquells temps, més endavant quan va sortir per la Game Boy Advance també va ser un dels jocs amb millors gràfics. Jo li dinaria un 9. 

DURACIÓ

La duració d'aquest joc es llarga, si heu jugat alguna vegada a jocs de fa anys sabreu que els jocs de abans eren més difícils que els de ara.Com sempre passa en els jocs de mario, el Bowser a capturat a la pobre princesa i nosaltres hem de anar a rescatar-la de les garres de Bowser passat per els diferents mons que hi ha.  Hi ha 8 mons en total, tots inclouen fases, una minifortalesa i un castell.  Jo li ficari un 9,5 en aquesta secció perque trobo que es un joc que on t'hi pots passar hores i hores per a aconseguir arrivar al final.


INOVACIONS

En aquest joc trobem com es habitual: el xampinyó de la vida, el de fer-se més gran, les monedes,i la flor . No obstant aquest joc inclou nous items que no s'han tornat a veure en casi ningún altre joc. Aquí tenim uns quants exemples:
-la fulla: amb ella el Mario es converteix en un "mapache" i si agafes una mica de carrerilla podràs volar.
- La granota: El Mario es converteix en una granota que fa que puguis anar més ràpid per l'aigua i saltar més alt quan estiguis a terra.
- trage Tanooki : També et converteixen en mapache, però si pulses el botó de avall i el botó B et converteixes en una estàtuai pases desaparcebut.
- Núvol Lakitu : et permeteix saltar la fase que vulguis.

CONCLUSIÓ

Aquest joc va ser un joc amb uns gràfics molt bons, una duració llarga i ademés tenie items que pràcticament no s'han tornat a veure en cap altre joc.
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada