divendres, 5 d’octubre del 2012

Avorrit: Les Apple Store són un bon lloc per a passar el temps lliure

Sí, la secció es diu "Avorrit", ja que és una secció on posaré vídeos d'un tema en concret o de diversos temes diferents quan els vegui per Internet per a compartir-los amb tothom.

Avui comencem amb les Apple Store: aquelles botigues on va la gent que només vol provar els nous productes d'Apple i res més, ni comprar-los ni res. Doncs molts usuaris les han fet servir com a punt de partida d'una broma o d'un vídeo graciós de YouTube.

En primer lloc tenim el Mark Malkoff, que es dedica a fer vídeos divertits i, en aquest cas, ha anat a una Apple Store per a veure el límit máxim del que pots fer allí.

Doncs sí: demana una pizza, fa un sopar romàntic, es vesteix com el Darth Vader i demana que li arreglin el seu iPhone... En conclusió: molt divertit.

L'any passat, es va posar de moda ballar a les botigues d'Apple gravant-se amb un producte de la marca de la poma dels que hi havia en els mostradors. Aquest nen d'11 o 12 anys va ser el qui va revolucionar la forma de ballar i va perdre la vergonya en tots en les seves gravacions. Fa uns balls molt especials, sí, però almenys va ser famós a YouTube. (Si us fixeu, podreu veure que totes les persones de totes les edats que hi ha per darrere del nen o al seu voltant es riuen o es sorprenen. Fins i tot, un home de color de la botiga també s'anima una mica a ballar al minut 0:33).

De tant bé que ho ha fet, alguns fins i tot aplaudeixen...

Anem a veure un altre vídeo d'aquest nen. Es troba a Chicago, i vol ballar Super Bass de Nicki Minaj. Com en tots els seus vídeos, tant els clients com els treballadors es sorprenen, i graven al noi amb els seus iPhone o se'l queden mirant.
Aplaudiments al final de treballadors, clients, fotògrafs, etc.

Us heu imaginat que feu cua tota la nit per a poder aconseguir l'iPhone 5, i demà ve un treballador amb les caixes on estan els telèfons i, se li cauen els paquets i tot es trenca? Això mai passaria, però un noi ha ficat a prova els clients i ha pogut veure les reaccions de la gent.
La gent pensant: A veure si m'he passat mig dia aquí i ara no podré comprar el nou telèfon d'Apple...

El primer iPhone que es va vendre als Països Baixos (Amsterdam) va ser comprat per una web d'allí que informava sobre aquest nou dipsositiu. Van tenir una idea genial: com que la gent quan es troba coses valuoses la majoria de vegades les arropleguen i se les queden, van pegar amb pegament dur un iPhone 5 al terra d'una plaça per on passa molta gent diàriament. El resultat? Aquí el teniu:

Fins aquí, tots els vídeos que he vist i que he volgut compartir en el bloc. Fins una altra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada