dimarts, 9 d’octubre del 2012

Tot sobre l'iPad mini


Des de la tornada al treball, moltes webs han estat comentant les característiques d'un possible iPad mini. Aquest nou dispositiu d'Apple va aparèixer a la mentalitat d'alguns quan les grans marques de tabletes van començar a vendre tabletes d'un tamany menor, com la nova Nexus 7 de Google. I es que a partir d'allí, el gran nombre de vendes, va fer pensar a tots que Apple també tendria el seu iPad en versió petita.
Fa poc, es va filtrar una imatge on apareix la carcassa d'aquest dispositiu que, és clar, prové d'una de les fàbriques de Xina, país on es fabriquen els productes de la marca de la poma.

També, el diari americà The Wall Street Journal, ha informat que diverses empreses de components han rebut una demanda de 10 milions d'unitats d'aquest dispositiu iOS per a finals d'any.
En principi, aquest dispositiu tindria una pantalla de 7 polzades, com la majoria de noves tabletes famoses. A més, estaria disponible en una diversa col·lecció de colors com els nous iPods touch. Com diu el seu nom, seria un "nou iPad" però en petit. S'arribat a pensar que, aquest tipus de tableta seria el dispositiu ideal per als estudiants pel seu tamany i bon disseny, ja sigui en la part externa con en el sistema operatiu.
Tots els dubtes sobre el próxim producte d'Apple es resoldran el 17 d'octubre, data en que es creu que hi haurà un event per a presentar aquest producte i algunes coses més. De moment, i com sempre passa, Apple no ha dit res de res.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada