dimecres, 17 d’octubre del 2012

Apple envia una invitació de keynote per al 23 d'octubre

I BUM! La bomba ja ha explotat. Apple ha enviat a la prensa i les webs més famoses de tecnologia per a fer saber que hi haurà una keynote el 23 d'octubre. I per què he dit lo de la bomba? Perquè aquest nou event confirma el rumor que es presentarà l'iPad Mini. Apple només ha enviat, com sempre, un montatge fotogràfic i una frase que amaga alguna cosa:

"Tenim alguna cosa més per a mostrar-te". Aquesta és la frase que Apple ha inclós en la seva invitació a la prensa. Es pot veure un tros del logotip d'Apple i una barreja de colors al damunt seu. La frase té molt sentit amb l'iPad mini: "We've got a little more to show you", ja que "little" significa petit i aquesta paraula es deu referir a la reduïda mida del producte.
S'espera que l'iPad mini, com el seu nom, sigui més petit, que incorpori una pantalla de 1024x768 píxels i el nou conector Lightining que la companyia va presentar conjuntament amb el nou iPhone 5 fa un mes.
Però el event no només servirà per a presentar aquest únic dispositiu. Molts diuen que hi haurà un nou MacBook Pro de 13 polzades amb pantalla Retina i, possiblement, també un nou model d'iMac. Però són rumors, i podrien veure la llum o no.
L'event es farà el 23 d'octubre a les 10:00 hores (Hora del Pacífic) al California Theatre de San José, a California. Respecte aquí, a Espanya, podrem seguir la keynote a les 19h.
Possiblement, i si no hi ha cap problema personal, podrem retransmetre la keynote en directe però sense vídeo en "stream". És a dir, Apple mai ha realitzat una conferència amb la possibilitat de veure en vídeo en directe el que passa a la keynote, mai. O sigui, que ens podreu seguir comentant i informant sobre el que va passant a l'escenari de la conferència. Si no hi ha cap problema.

ACTUALITZACIÓ (20/10/12): De moment ja està preparat el material necessari amb el qual podriem retransmetre per escrit l'event de l'iPad mini. A més hem afegit una nova pàgina que seria el lloc web on tindriem el objecte HTML on es veurien els comentaris i notícies sobre l'event que anem realitzant. Encara s'ha de confirmar si realitzarem aquesta retransmissió. Us informarem de si ho fem o no en una altra actualització com aquesta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada