diumenge, 28 d’octubre del 2012

Curiositats i humor (Setmana del 28/10/12)

Aquesta setmana no hi ha hagut tantes tonteries, pero bé, tranquils que en tenim un munt per a ensenyar-vos. Coooooomencem!

- Anem amb un vídeo de Smosh anomenat "Food Battle 2012" (Guerra de menjar 2012), un vídeo que es fa cada any on cada un elegeix alguna cosa que es menja, i es fan reptes per a veure si poden fer-se servir per a coses impossibles. De totes maneres, és un vídeo anual on s'hi barreja el surrealisme i l'humor, i res té sentit.

- A la web de Cool Material venen un bolígraf normal per a escriure, però segons la web tambe té un altre ús. I es que a la descripció, a més de dir els materials, la punta i tot, també hi fica: "És també una arma defensiva perfecta per a portar-la a la butxaca de la camisa". Així que ja sabeu, compreu-vos aquest bolígraf i sempre que estigueu en una situació desesperada, has de clavar el boli al cos del dolent de la pel·lícula.








- Al Carrefour no existeix la informàtica... allí s'anomena infromàtica.
















- Fa una setmana, Google va posar com un Street View dels servidors de Google a Lenoir (Carloina del Nord, EE.UU.) però si entrem, mireu qui ens espera:

Un soldat imperial (Star Wars) vigilant els servidors per a que ningú els fagi malbé. Ha sigut una curiositat que segur que a un dels empleats de Google li ha fet gràcia.

- LG ha estrenat un anunci molt curiós per Internet per a promocionar les noves pantalles IPS que fabriquen, i es veu com es posen les pantalles al terra de l'ascensor i després fa un realisme...

- No només som els humans qui ballem el famós Gangnam Style, els robots també han començat a aprendre's el ball.

- Els gats sempre cauen de peu, i aquest vídeo ens ho ensenya a càmera super-lenta i quin gir fan per a poder caure així. Molt curiós.

- Un informàtic d'EE.UU. que es diu Manessh Sethi passava 19 hores a la setmana a Facebook, i això era una distracció quan estava treballant. Així que ell mateix va posar un anunci a Internet dient: "Busco a una persona que em doni una bufetada cada vegada que estic en alguna xarxa social". Una noia es va presentar, i cobra 8 dòlars (6 € aprox.) per hora cada vegada que està distret en alguna xarxa social durant l'horari laboral. Ell diu que aquest mètode li ha fet quadruplicar la seva productivitat. Reconeix que treballava millor quan tenia un jefe que revisava el que estava fent. Ha penjat un vídeo com a demostració del mètode:

- Com que aviat serà Halloween, us deixo un vídeo molt guai on es veu que una casa amb les decoracions de Halloween que fa un joc de llums amb la cançó Gangnam Style. Molt xulo, i molt ben preparat.

Segons el noi que ho ha fet, s'han utilitzat sobre unes 8.500 llums, i aquest vídeo ja ha rebut unes 17.000 visites.

Bon cap de setmana i, recordeu que avui havieu de retrasar els rellotges una hora!! Fins la pròxima, adéu!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada