diumenge, 11 de novembre del 2012

Curiositats i humor (Setmana del 11/11/12)

Sempre informen de diverses coses a Internet, i fan de tot en els vídeos de YouTube. Per això està aquesta secció: per agafar totes les tonteries i notícies curioses que han passat aquesta setmana i recopilarles en una sola entrada de bloc. Doncs, com sempre dic (i mai pararé de dir-ho), comencem!!

- Si heu vist la pel·lícula "Regreso al Futuro", segur que coneixereu al doctor Doc, i si alguna vegada heu vist la sèrie Doctor Who, també sabeu qui és el Doctor. Sí, els 2 es diuen casi bé igual, per això una web d'humor ha fet un rap (entre altres) en que s'enfronten els 2 doctors famosos del cinema i la televisió. És clar, són dobles, no són els actors reals.

- Ara ens preguntem: què passaria si s'acabés el món i tots nosaltres fossim zombies? Doncs que els logotips de les famoses companyies multinacionals canviarien.


I la millor:
Life's over "La vida està acabada"
- Anem amb una notícia que no té imatge, però que és molt tràgica per a nosaltres, els homes.
Un noi de 33 anys celebrava la seva despedida de solter, i van començar a fer-li bromes. Van anar fent bromes encara més pesades, quan un dels assisstents va llençar alcohol en gel al cos del noi, i un altre va llançar un element (encara desconegut) que va provocar una combustió al seu cos. Llavors va sofrir cremades de segon grau al 25% del seu cos, i una de les parts afectades van ser els testicles.
Va passar a Argentina, i el noi va haver d'anar a l'hospital, pel qual la data del casament es va aplaçar. El noi, que es diu Rodrigo Martín, ja s'està recuperant de les ferides. Ja sabeu, heu de fer una nota per al vostre tu del futur avisant-li d'això...

- Disney va comprar Lucasfilm, la productora que va produir la saga de "Star Wars". Des de llavors, Disney ha comunicat que pròximament farà una altra pel·lícula de la saga, però molts fans es desanimen ja que Disney és una empresa que produeix cinema per a nens, i això els preocupa que afecti a l'argument de la pel·lícula. Disney fa poc que va declarar que no hi haurà cap canvi en el desenvolupament, però, alguns encara estan preocupats. Mentrestant, Internet s'omple de muntatges com aquests, on es barreja el món Disney amb la pel·lícula "Star Wars".



- Algú sap com es va produir la cara d'en Sandro Rossell? Aquesta imatge ens ho desvela:

- Com governar en un país en crisis com Espanya? Molt fàcil: com el Microsoft Word...


- Avui, Carlos Arguiñano ens ensenyarà com fer uns canalons de merda i carn humana. Va rebre 3 estrelles Michelín per aquesta nova i molt gustosa recepta...

- Heu vist aquell especial de Halloween que comença quan el Homer toca la tecla de votar a Obama, però la màquina respon amb que ha votat al candidat contrari?

Doncs bé, un noi va anar a votar a una ciutat a una màquina, i quan va polsar que volia votar a l'Obama...

El noi va dir que va anar en mode de resolució de problemes i anava bé. Va provar diferents maneres i anaven bé. Va preguntar a la gent que vigilava allí si hi havia algun problema, i van confirmar que no. Al final, va venir un especialista en arreglar aquella màquina i ja va posar-ho tot bé. Molta gent diu que el vídeo està trucat, però l'usuari del vídeo està disposat a enviar l'arxiu de vídeo original a tot aquell que no es cregui la història.

- I per acabar, anem amb un altre vídeo de Smosh (que tots els vídeos d'aquest grup d'humor son molt graciosos) on ens presenten els nous jocs de Wii U Sports, el Wii Sports però per a la nova Wii U. Un pack de jocs molt bèstia i realista!!!

Bon cap de setmana!! Fins la setmana que vé!! Adéu!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada