diumenge, 11 de novembre del 2012

Fnac presenta les seves tablets: Fnac Tablet 7 i 10

Fnac ha llançat 2 models de tablets, que venen amb el sistema operatiu Android 4.1 Ice Cream Sandwich i amb processadors Dual Core. Comparem els 2 models:

Fnac Tablet 7


Té unes medides de 19,5 x 12,2 centímetres i és molt lleuger, ja que pesa 360 grams. Incorpora una pantalla  LCD de 7 polzades amb una resolució de 1024x600 píxels. La memòria de RAM és d'1 GB i amb una capacitat d'emmagatzematge de 8GB, que es podrà ampliar mitjançant una targeta Micro SD.
El dispositiu també inclou un port MicroUSB, un MiniHDMI que transmet les imatges de la tablet a 1080p i una sortida d'àudio de 3,5 mm. Pot connectar-se a Internet per Wi-Fi i també es connecta amb altres dispositius amb Bluetooth 4.0. La tableta inclou una càmera frontal VGA i una bateria de la qual la capacitat màxima d'hores no s'ha especificat. La tableta val 130 €.

Fnac Tablet 10

El seu germà, en canvi, té una pantalla de 10 polzades però també té una pantalla IPS però la resolució augmenta 1280x800 píxels. La càmera frontal és la mateixa, però a més té una altra càmera a la part del darrera de 2 megapíxels que grava vídeos en alta definició de 1080p. El processador, la memòria RAM i les connexions són iguals que el Fnac Tablet 7, però la capacitat d'emmagatzematge puja fins a 16 GB. Aquest model val 200 euros.

Opinió del producte

Són unes excel·lents tablets que són perfectes per a qualsevol que busqui una tablet econòmica amb unes característiques normals i corrents. Fnac ha fet un gran treball en fabricar aquests productes i crec que molta gent que busca productes barats anirà a comprar. Fnac, de moment, no ha comunicat cap intent d'actualitzar les seves tablets més endavants. Les dues tablets tenen una aplicació anomenada Fnac Books incorporada en el seu software, una aposta per a llegir llibres en aquests dispositius.

Aquests productes ja es poden comprar en la web de Fnac, i molt aviat estaran per totes les botigues de la companyia a Espanya. Fnac també ven accessoris amb les tablets, com llapis capacitius i fundes per a poder protegir-les.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada