dilluns, 26 de novembre del 2012

Curiositats i humor (Setmana del 25/11/12)

Sé que estem en eleccions, però bé, també cal una mica d'humor, no? Anem amb un altre número de Curiositats i humor. Comenceeeeem!

- Aquesta setmana he recol·lectat algunes curioses notícies de l'actualitat: Algú ha vist aquesta notícia? Perquè crec que amb això ja podem dir que "la Policia està descontrolada"...

Anem amb una notícia curiosa amb la que ens quedem impressionats: Mares que fan de models per a un calendari eròtic per a pagar el servei d'autobús escolar??? Si tens més curiositat sobre el cas (o vols veure com queden les fotografies, eh, que t'he pillat...) fes clic al Play.
IKEA té moltes botigues per tota Espanya, i en algunes d'elles hi ha cafeteries per a dinar o sopar. I aquestes cafetereies s'estan convertint famoses perquè casi bé cada dia ve un munt de gent ja que hi pots menjar el que vulguis amb uns preus molt barats.











- La notícia en que dius "Mare meua..." de la setmana és aquesta: http://www.20minutos.es/noticia/1654165/0/discapacitada/ascensor/valencia/
- Algú es vol suïcidar d'una manera divertida? Aquí tenim la fantàstica muntanya russa que et mata degut a la pujada i caiguda incials de 500 metres i els següents 7 loopings seguits, i aniries a 360 quilòmetres per hora amb una final falta d'oxígen al cervell durant 60 segons. Perfecte per als qui volen adrenalina, diversió (i una mort segura).

 

- LIDL creu que no sabem llegir o que ens falta intel·ligència, però per això està la secció "d'Einsteins" que ens informen sobre coses que mai podríem arribar a pensar.

- Telecinco, com sempre, fa un munt publicitat al seu programa de gran èxit "La Voz". L'altre dia, estaven en directe i la presentadora Tania Llasera ens estava ensenyant com utilitzar el "meravellós" Windows 8. Doncs aquesta vegada, no han fet gens de publicitat... han fet una cagada total!! Si fan anuncis en directe, sempre hi ha problemes. Això sí: Windows és expert en fallos igualment en totes les versions.   -

- Alguna vegada heu hagut de pujar el volumen del vostre dispositiu de música perquè l'aigua fa molt soroll de fons? Aquesta dutxa de la marca KOHLER ens arregla el problema d'una forma moderna: Una dutxa amb un lloc per a posar-hi un altaveu inalàmbric amb Bluetooth per a que puguem sentir la música directament "des d'on surt aigua. Així, només cal configurar l'altaveu per a que connecti amb l'aparell de música gràcies a la tecnologia Bluetooth, i podem deixar el dispositu una mica més lluny per a que no li caigui cap gota d'aigua.

- Has vist la pel·lícula "Regreso al Futuro"? Doncs aquest curtmetratge d'animació ens mostra la pel·lícula en 1 minut. Preparat?   -

- Recordeu que fa uns mesos Google va llançar Project Glass, un projecte sobre el qual volien desenvolupar unes ulleres amb realitat augmentada? Doncs bé, ara recopilarem algunes paròdies força gracioses.



-

Acabem amb un video espectacular: Atari celebra el 40º aniversari del famós videojoc Pong projectant una partida en directe a gran mida a la façana d'un edifici. (La gent es posa nerviosa durant la partida...).       

Fins la setmana que ve!! Adéu!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada