dissabte, 17 de novembre del 2012

El més interessant: Spotify versió web, la poca memòria de la Wii U i la pel·lícula sobre Steve Jobs

Tornem a fer el repàs de les notícies més importants en el camp de la tecnologia i Internet. Tornem amb El més interessant, i comencem ja!

La versió web de Spotify (ara està en versió Beta)


La empresa Spotify ha aconseguit moltes descàrregues del seu programa ja sigui per a Windows i Mac, però sembla que ara vol també triunfar a la web. Spotify ha tret una versió web del seu servei, però que ara està en fase de proves (Beta). Si vols provar-la, cal que tinguis Facebook (si no en tens, hauràs d'esperar fins que surti oficialment ja que això és un truc que han descobert) i has d'anar a aquest enllaç. Així que ja pots gaudir de la versió web de Spotify. Si tens algún error, es normal: l'aplicació està en fase de proves...

Robatori d'iPads mini a l'aeroport de Nova York. Sembla que l'iPad mini ha triunfat...

No només es compren els iPads mini, també es roben. Ahir el diari americà New York Post va informar que el dilluns es van robar 3600 iPads mini a l'aeroport JFK de Nova York. El diari confirma que el valor dels dispositus robats és de 1,5 milions de dòlars: un robatori que va costar molt car a Apple. Per què a Apple? El robatori va ser abans de la mitjanit de dilluns, hora en que un avió de Xina (on estan les fàbriques de Foxconn, que fabriquen la majoria de productes d'Apple) arribava  a Nova York i els iPads mini que contenia s'havien de distribuir pels Estats Units. Així que aquella hora era perfecta pels lladres per aconseguir iPads mini d'una manera gratuïta (i il·legal).

La història del xip LTE que contenia el Nexus 4

iFixit, una web que es dedica a investigar tota la part interna dels nous mòbils, tabletes o dispositius que van sortint, ha descobert que el Nexus 4 incorpora un xip LTE, que permet connectar-se a les noves xarxes 4G i LTE d'arreu del món. El problema és el següent: El xip no funciona, ja que no hi ha cap antena ni cap amplificador per a fer funcionar aquesta funció. Es creu que els de Google van decidir fer-lo funcionar per no pagar les llicències o els diferents components que cada operadora ha d'incloure en el mòbil.

La memòria de la Wii U no té bastant capacitat

Nintendo ja està preparada per el llançament de la seva nova consola, la Wii U, però sembla que la memòria dels dos packs serà reduïda.
El pack bàsic, que valdrà 300 euros, segons Nintendo tindrà 8 GB de capacitat de memòria. Però després de configurar la consola i posar les dades del nostre compte, la memòria queda reduïda a 3 GB. Sembla que els qui volen aquest pack hauran de vigilar quan descarguin jocs i aplicacions. El pack Premium, en canvi, té 32 GB de capacitat, però el número es veurà reduït a 25 GB. Aquest pack valdrà 350 euros. Nintendo recomana als usuaris connectar a la consola targetes Micro SD i discs durs externs per a millorar la memòria.

Les tres parts de la pel·lícula sobre Steve Jobs


Aaron Sorkin, el director de la pel·lícula sobre la vida de Steve Jobs, ha confirmat l'estructura de la pel·lícula. La pel·lícula estarà divida en 3 parts de mitja hora cada una: La presentació del Macintosh (1984), la creació de NeXT (1990) i la presentació de l'iPod (2001). Així, com que cada part durarà 30 minuts, la pel·lícula serà d'una hora i mitja. El director també ha confirmat que la pel·lícula acabarà amb l'anunci "Think Different" ("Pensa diferent") amb la veu en off de Steve Jobs.

Rockstar Games ha penjat a YouTube 2 trailers del nou GTA V

Rockstar Games, la empresa creadora de la saga de videojocs de Grand Theft Auro, ha publicat 2 trailers a YouTube sobre la nova edició del videojoc: GTA V. Aquí els teniu:



Doncs bé, fins aquí un repàs de les notícies més destacades de la setmana.
Fins la setmana que ve!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada