dissabte, 3 de novembre del 2012

Curiositats i humor (Setmana del 4/11/12)

Degut a que demà no tindré temps per a fer cap secció al bloc, avui publicaré les dos per a més facilitat. Ja és novembre!! Sí sí, ja mengem castanyes i, molt aviat, torrons ja que s'acosta el Nadal. Anem amb una altra edició de la secció d'aquest bloc que us mostra tonteries, vídeos divertits i notícies curioses. Coooomencem!

- Ja fa 2 mesos que Midtraffik, una companyia propietària d'autobusos a Alemania, va començar a emetre aquest vídeo per les cadenes de televisió d'Alemanya. En l'anunci, una veu en off comenta de forma "èpica" totes les característiques dels autobusos de la companyia. Un anunci que, quan acabes de veure-ho, dius: "Només es un autobús".

- Ji Lee, una persona que es dedica a l'art gràfic i coses d'aquest estil, presenta a la seva web una col·lecció d'imatges anomenada "Word as image" ("Una paraula com la imatge"). En aquest seguit d'imatges, podem veure com el noi juga amb les paraules modificant els seus aspectes perquè mostrin el seus significats. Aquí poso les que més m'han agradat:

"Ascensor"
"Gravetat"

"Lavabo d'homes"
"Túnel"

- A la web Forocoches, un fòrum on es parla de tot, uns usuaris han trobat una pàgina web on es poden mirar cartells del Gobierno de España que volen motivar els alumnes "gitans" a que tinguin un bon futur. Aquí tenim un exemple d'un dels cartells:

Però és clar, molts s'ho prenen de broma, i llavors s'han començat a fer moltes paròdies:


- Ara us deixo unes quantes fotos molt ben fetes recordant-vos l'huracà Sandy, que ha deixat marca als EE.UU. 
Els taxis, flotant sobre l'aigua.

Cases destrossades.Tota una catàstrofe.

- Si algú ha vist la pel·lícula "Regreso al futuro", segur que li farà gràcia aquesta disfressa de Halloween. Els nens més petits ja poden sentir-se com Marty McFly, el protagonista, al cotxe que et fa viatjar pel temps, el DeLorean. Aquesta disfressa (més o menys) fa que el teu fill petit sigui tot un protagonista a la nit de Halloween!!

- Si no tenies disfressa per a Halloween, t'hauries d'haver posat aquesta camiseta:
"Error 404. Disfressa no trobada".
- Vosaltres quina història elegiu? La de l'esquerra o la de la dreta? Jo crec que s'ha de ser tonto per no saber quina de les dos és una "chapuza digital"...


- Com saber si un caragol està borratxo o està estable? Aquí teniu la resposta:
"Ves a casa, caragol. Estàs borratxo".
- Recordes els errors d'Apple en els seus mapes? Doncs ara hi ha una altra web que mostra tots els errors de mala qualitat que fa Apple Maps en els edficis. La web s'anomena "Architecture according to Apple" ("L'arquitectura segons Apple"). Aquí la teniu: http://mapchitecture.tumblr.com/.

- Toyota va fer un noi anunci fa 2 setmanes aproximadament. Es tracta d'un gat que viu amb el seu amo, una senyora que té un Toyota Corolla. El gat intenta fer-se mal per poder anar al veterinari en cotxe, ja que li agrada el cotxe de la senyora.

- I acabem l'edició d'avui mostrant-vos un altre vídeo de Smosh, el dúo de comèdia de YouTube. En aquest vídeo, l'Ian i l'Anthony es troben un conillet d'índies que sembla molt bonic, però es tracta d'un conillet d'índies borratxo, una mica guarro i un maleducat...

Fins la setmana que ve!! Adéu!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada