diumenge, 18 de novembre del 2012

Curiositats i humor (Setmana del 18/11/12)

Molts usuaris busquen per Internet seccions setmanals d'humor i curiositats... Doncs aquí teniu una secció perfecta per aquells que busquen entreteniment per passar el cap de setmana a casa. Coooomencem!!

- Alguns deuen buscar gats per a quedar-se'ls, per a que s'estimin... Bé, nosaltres no esnsenyarem res d'això, perquè el que tenim preparat són unes imatges divertides de gats que les hem agafat d'aquesta web.



















- I ara anem amb un acudit curt de "El Club de la Comedia":
- Continuem amb un mitjà de transport nou que s'acaba d'estrenar a Holanda. Es tracta d'una mena de Segway que va perfecte per a realitzar trajectes curts en que utilitzariem el cotxe. El Qugo, el seu nom, té una velocitat màxima de 25 Km/h i una autonomia de 25 Km. La seva bateria tarda en cargar-se unes 3 o 4 hores, i el Qugo pesa 25 kg. També permet fer zig-zag amb ell de la mateixa manera que fariem quan estiguessim esquiant. S'està començant a repartir exemplars per als Països Baixos, i el seu preu encara no s'ha fixat.
 

- Sabeu quina és la semblança entre totes les religions? Aquí la teniu:

- La tecnologia ha canviat molt últimament...
"20 anys més tard i totes aquestes coses encaixen a la teva butxaca".
- Us presentem l'inútil de la setmana:

- Us ensenyem el flashmob de la sèrie "The Big Bang Theory", que va passar durant el rodatge d'un episodi als Estats Units.

- Aquest helicòpter amb arma és una cosa im-pre-ssio-nant!! Perfecte per disparar  jugar amb els teus amics a... matar-los?

- L'anunci més destructor, més inútil i més explosiu de la història. I tot això per un cotxe...

- I acabem amb un nou vídeo de Smosh, en que troben un Pikachu a la basura i el volen fer servir per moltes coses.

Això es tot per aquesta setmana!! Bon cap de setmana!! Adéu!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada