dimarts, 27 de novembre del 2012

LINE: El Whatsapp japonés amb pegatines i trucades VoIP


A Google Play i a l'App Store hi ha una aplicació que està en el podi de les més descarregades: LINE. LINE es tracta d'una idea que va tenir la empresa NAVER quan va veure totes les destrosses que es van produir durant el terratrèmol i l'huracà a Japó al 2011, i NAVER va saber que les línies de telèfon estaven fetes mal bé, però les connexions d'Internet estaven impecables. Així es va presentar LINE al Japó.





L'aplicació consisteix en una mena de Whatsapp, però més divertir. L'aplicació incorpora algunes "pegatines" per defecte per animar una mica la conversació. Es poden comprar, a part, altres paquets amb diferents pegatines concretes en cada pack, i el pack surt a 1,79 €. 

També hi ha un timeline on pots publicar actualitzacions, fotos, vídeos i més. Aquestes publicacions que hagis fet només les podran veure els amics que hagis agregat. La forma d'agregar els amics es divideix en tres parts: a partir d'un ID, per un codi QR que escaneja la aplicació o per la funció Shake It, en que tu i un altre amic que està al teu costat moveu els dispositius al mateix temps.


A més, es completa amb la funció de realitzar trucades VoIP, trucades mitjançant connexió a internet, amb una qualitat molt bona i sense sorolls, que aquest aspecte pot variar segons la intensitat de la connexió. Aquesta aplicació ha entrat a la majoria d'smartphones espanyols, però encara li queda un llarg camí per ser més famosa. És gratuita i es pot descarregar des de l'App Store i Google Play.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada