dissabte, 24 de novembre del 2012

El més interessant: El que volen els nens és l'iPad, les ofertes d'ADSL + TV de les operadores i l'home que es va presentar a la policia amb un rifle per a la Wii

Tornem amb la secció que us informa de tot el que passa al voltant de la tecnologia actual i Internet: Tornem amb El més interessant un altre cop. Comencem!

Ja pots anar comprant un iPad per als teus fills...

Segons un estudi Nielsen sobre els dispositius i consoles més preferides pels nens de 6 a 12 anys dels Estats Units, l'iPad és el gran rei de la carta de pare Noel i els Reis Mags. Amb un 48%, supera tots els altres aparells (inclós supera la Nintendo Wii U, que recentment ha sortit), i compartint podi amb altres productes de la marca de la poma com l'iPhone, l'iPod touch, el nou iPad mini...

- Pare, saps el que vull per Nadal? - Sí, i no.

La policia finlandesa confisca l'ordinador portàtil d'una nena de 9 anys

No, no era una nena terrorista, i el seu portàtil tampoc era una bomba. La llei de la infracció del material amb drets d'autor ha arribat molt lluny a Finlàndia, fins que la Policia va entrar a casa d'una nena de 9 anys i se'n va emportar el seu ordinador portàtil de Winnie de Pooh. El problema va ser que fa uns mesos la nena era fan d'una cantant que es deia Chisu i va voler descarregar música de la famosa cantant des de la popular web de pirateria The Piate Bay. 

La Policia va notificar al pare que havia de pagar 600 euros per a tancar el cas, però el pare de la nena es va negar, fins que aquesta setmana la Policia va entrar a casa, (es va sorprendre en saber que aquell ordinador portàtil era de la nena), i es van emportar el portàtil. Però segons el pare, finalment l'arxiu que van descarregar no va funcionar i van haver d'anar a un centre comercial per a aconseguir l'àlbum en versió física. La denúncia encara segueix endavant, encara que han confiscat l'ordinador. En la pàgina de fans de Chisu a Facebook, la cantant no acusa la nena sino que critica durament el comportament d'aquest cas.




Les ofertes d'ADSL + TV de les principals operadores

Si algú vol televisió de pagament més Internet, aquí té una taula feta per Xataka On, en que es comparen les principals apostes que a finals d'any proposen les operadores més populars d'Espanya.


Una cosa és encendre i apagar les llums amb l'iPhone, i una altra cosa és fer-ho amb Siri

Les bombetes de llum HUE de la companyia Philips es van convertir famoses perquè podíem encendre i apagar aquestes llums amb l'ajut d'una aplicació de l'iPhone, i fins i tot, com que són LEDs, podem canviar-les de color també amb l'aplicació. Doncs bé, Brandon Evans fa poc que les ha comprat i ha descobert que el xip amb el que controlem les llums és el STM32. Gràcies a aquest coneixement, aquest noi ha pogut variar la configuració del sistema i mireu quina bona idea se li ha passat pel cap (i la ha pogut fer):

Sí, ha controlat les llums HUE amb l'assistent de veu d'Apple, Siri. És una bon concepte fer-ho amb la veu, ja que si fixéssim l'iPad a la paret que està juntament amb la porta de casa, fàcilment activaríem Siri i li donaríem la ordre d'encendre, apagar o canviar el color de les nostres llums de casa. Actualment, el noi creador del vídeo (i d'aquesta idea) està treballant en poder posar les llums a un color concret.

Les eleccions de Catalunya, al minut

La Generalitat de Catalunya ha llançat una aplicació per a iPod touch, iPhone, iPad i els diferents dispositius Android anomenada Parlament'12, en que es recullen totes les dades de les eleccions d'aquest diumenge minut a minut. Les eleccions també es poden seguir des de la pròpia pàgina web de la Generalitat: www.parlament2012.cat . L'aplicació també es pot configurar en català o castellà.

Pirates de Catalunya també ha desenvolupat una aplicació per a mòbils amb motiu de les eleccions, però aquesta serveix per comunicar algun problema o incident sobre les paperetes amb les que se voten als partits que han vist els ciutadans durant la jornada de vots. És un bon servei que afavoreix els partits minoritaris que no poden repartir les paperetes per tota Catalunya per a votar-los. És una aplicació que únicament es pot descarregar a través de Google Play, la botiga d'aplicacions d'Android. Les denúncies realitzades i enviades per les persones a l'aplicació seran visibles en la següent pàgina web: https://xifrat.pirata.cat/incidencies25N/.

Un home amenaça a la policia... amb un rifle de franctirador per a la Wii


- Que està cargada, eh!!- devia dir. Així que l'home va anar a la policia amb una arma falsa per a jugar  a la Wii, però el rifle semblava tan real, que la policia va pensar que era una arma real. Fins i tot es sap que el rifle va ser construït pel propi home. Doncs a aquest home de 29 anys haurà de passar uns mesos a la presó per crear un atemptat "dirigit per Nintendo". Crec que estava somnàmbul i s'imaginava que estava jugant al Grand Theft Auto...

Un adolescent es suïcida perquè algú el va senyalar com a  "homosexual" al Facebook


Un noi de 15 anys, que es deia Andrea S., es va suïcidar el dimarts per la tarda. Tot va començar quan aquest adolescent italià anava amb roba amb colors vius i les ungles pintades a classe. La seva família i amics responien respecte al tema que li agradava molt una noia de la seva classe i volia impressionar-la, però algú el considerava com a "gay". Aquesta persona (un anònim) va obrir un perfil a Facebook amb el nom "El noi dels pantalons rosa", i referent a la sexualitat de la persona, va posar que era "homosexual", així humiliant a l'Andrea com massa destacat i interessat en els homes. Quan l'Andrea va veure el perfil a Facebook, es va reconèixer per ell mateix i, seguidament, es va suïcidar. 

Fins aquí acabem El més interessant!! Fins la setmana que ve!! Adéu!!!!

3 comentaris:

  1. Molt interessant el blog. Que fort aixo d'aquest noi. Soc nova per aqui i m'agradaria que algu llegis el meu blog i m'en donas la seva opinio. Gracies.

    yoymishistoriasdesiempre.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Molt interessant el blog. Que fort aixo d'aquest noi. Soc nova per aqui i m'agradaria que algu llegis el meu blog i m'en donas la seva opinio. Gracies.

    yoymishistoriasdesiempre.blogspot.com

    ResponElimina
  3. He llegit una mica està molt bé el teu bloc. És com un bloc de literatura i històries. M'ha agradat molt. I ja saps, si a tu també t'ha agradat aquest bloc, recomana'l als teus companys!! ;)

    ResponElimina