diumenge, 4 de novembre del 2012

El més interessant: L'iPad mini ha arribat, el virus per a Windows 8 i unes ulleres amb so inclós

Ja teniu aquí les notícies d'Internet que més ens agraden. Comencem amb el més interessant!


L'iPad mini arriba a Espanya




Bé, abans d'ahir ja va arribar. La versió reduïda (i menys potent) de l'iPad ja es pot comprar en diferents models, ja sigui Wi-Fi o Wi-Fi + Cel·lular a les Apple Store d'Espanya. Sempre hi hagut estrenes de productes a les Apple Store, siguin del producte que siguin, sempre hi ha. Fins i tot, una persona que passejava per la zona on hi havia cua de l'Apple Store de Passeig de Gràcia, ha dit: "I avui què treuen, l'iPhone catorze?". La majoria dels primers clients volen comprar l'iPad mini per raons de pes en que es diferencia al producte original.

Un home pagarà 1,5 milions de dòlars per compartir 10 pel·lícules a través de BitTorrent

Fisher Kywan té una multa 1,5 milions de dòlars per haver compartit de forma il·legal pel·lícules per BitTorrent. Aquest deute anirà a parar a la productora de cinema per a adults Flava, propietària de les pel·lícules compartides en concepte de danys i perjudicis. Aquesta multa és la més alta que s'ha adjudicat per problemes de drets d'autor de contingut multimèdia a BitTorrent als Estats Units d'Amèrica.

Mega, el nou servei de Kit Dotcom, està en fase de proves




Si anem a la pàgina web Me.ga, ens trobem la mateixa imatge que la que hi ha sobre aquest text. En ella, es pot llegir en anglès: "Nosaltres prometem, Nosaltres complim. Més gran, millor, més ràpid, més fort, més segur". Aquestes són les paraules que descriuen el pròxim servei d'emmagatzematge d'arxius a Internet que oferirà Kim Dotcom, el mateix creador de l'anterior Megaupload. Sembla que, segons la web, Mega serà un servei que resistirà més i oferirà més espai d'emmagatzematge per als usuaris de forma gratuïta. El servei s'estrenarà i es posarà en marxa el 20 de gener de 2013.

El primer virus compatible amb Windows 8

Això no s'ho esperaven els de Microsoft, que ja existeixi un virus per a la nova versió del sistema operatiu de  Bill Gates. Aquest virus es fa passar per anti-virus (sí, una cosa molt ben pensada) i comunica a l'usuari que si el descarga, aquest anti-virus realitzarà escanejos per veure si hi ha amenaces o malware a l'interior de Windows 8. Els usuaris, com a super-protectors que som dels nostres ordinadors, ho descarreguem però en comptes de protegir el nostre PC, ataca al nostre PC. Trend Micro, una pàgina web dedicada a l'actualitat de la tecnologia, ha revelat que el programa en qüestió s'anomena TROJ_FAKEAV.EHM. Així que, si t'has instal·lat Windows 8 recentment compte amb el que et descarregues, que els hackers no descansen mai...

Escriu en el teu Mac o PC d'una manera antiga: amb una màquina d'escriure



Si els teus avis no entenen encara el teclat de l'ordinador, regala'ls l'USB Typewriter i ja sabran escriure perfectament. L'USB Typewriter és una màquina d'escriure que permet fer-ho al nostre PC o Mac gràcies a la seva connexió USB (com el nom indica) que incorpora. En aquest teclat també hi ha tecles que no solien estar a les màquines d'escriure tradicionals: CTRL, ESC, F1 a F12... No només permet escriure digitalment, també permet que escrivim en un full. Depenent del model que vulguem, podem arribar a pagar 600 euros. Però si ja tenim una màquina d'escriure vella a casa, a la web del fabricant també venen un kit de transformació per a poder convertir-lo en un teclat. El kit pot costar entre 40 i 60 €.

Les ulleres que incorporen auriculars

De moment és un prototip, però és una una bona idea. Segons els creadors, la seva missió és "canviar la manera en que experimentem el món a través de la imatge i el so". Són unes ulleres molt completes: les lents són resistents a cops i aigua, i també protecció 100 % als raigs de sol.

Bé, fins aquí tot!! Fins la setmana que ve!! Adéu!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada