diumenge, 11 de novembre del 2012

El més interessant: Iwata despulla la Wii U, els diputats perden moltsiPads i els próxims panells solars fets a casa

Aquesta setmana tenim un munt de notícies per ensenyar-vos, i aquí les teniu, a la secció El més interessant. Comencem.

L'unboxing de la Wii U, protagonitzat per Iwata

Molta gent veu unboxings (vídeo on una persona mostra com treu de la caixa original un producte i ensenya el que hi ha dins) de tot tipus de gadgets, ja siguin consoles, mòbils, tablets... Però aquesta vegada s'ha fet l'unboxing de la Wii U, però no és un vídeo normal i corrent ja que el senyor Iwata, el president de Nintendo, ha sigut el qui ha tret i mostrat tot el que hi havia a la caixa. Sobretot, s'ha posat uns guants per poder fer-ho bé i, quan ell se'ls estava ficant ha dit: "Em sento com el Mario".

UCONNECT: La manera de connectar-se a Internet en els autobusos



Fa un any, la Comisió Europea va fer un pla per aconseguir que els autobusos de diferents països ofereixin connexió a Internet a els viatgers. Doncs el pla ha arribat a Espanya, i la empresa GOWEX serà la encargada de provar el sistema en els autobusos Jiménez de Madrid durant 3 mesos, des de l'abril fins a juny de 2014. Els autobusos tindran un router mòbil que oferirà connexions ja siguin tan com xarxes mòbils (GPRS, HSPA) com xarxes inalàmbriques (WiFi, WiMAX). Aquest projecte ha estat finançat pel programa d'ajudes a la investigació de la Comisió Europea.

El Nexus 7 que es va cremar mentres es cargava

Aquest usuari xinés ja té una anècdota que explicar. L'usuari, tenia un Nexus 7, la tablet de Google fabricada per Asus, que estava cargant la seva bateria tranquilament. Segons el testimoni, va començar a sortir fum i ràpidament es va adonar que el Nexus 7 va provocar-ho i s'estava produïnt una combustió en l'interior del producte deixant així la carcassa exterior:

La tragèdia acaba bé: Asus, la empresa que fabrica el producte, li va donar un altre Nexus 7 com a substitut de l'altre ja mort. Doncs si teniu un Nexus 7, vigileu-lo, ja que el producte està totalment carbonitzat.

La tendència dels diputats a que se li trenquin o perdin l'iPad

30 o 50 iPads perduts. Aquest és el número d'iPads perduts pels diputats del Congreso. Però no només perduts: també trencats. I fins ara, els diners que es feien servir per a comprar nous iPads per al Congreso venien de diners públics, o sigui, diners de l'Estat (els que paguem nosaltres). Ara ja no, Jesús Posada, president del Congreso de los Diputados, ha declarat una nova llei que consisteix en que qualsevol diputat se li perdi o se li trenqui l'iPad, ell mateix haurà de pagar un altre amb els seus diners. Doncs bé, ara sí que ho han posat bé. Però, aquells iPads perduts, no es podrien localitzar amb l'aplicació d'Apple "Buscar mi iPad"? Hi ha una cosa que es diu "mandra".

FloJack, l'accessori que permet als dispositius d'Apple tenir la tecnologia NFC

No, no és una piruleta ni es menja: És FloJack. Finançat a Kickstarter, una web on recaudar diners per a publicitar i millorar el teu producte, és un accessori que és connecta (curiosament) a la sortida d'àudio de 3,5 mm de qualsevol dispositiu iOS i li permet utilitzar la ara famosa tecnologia NFC, que permet al teu mòbil ser com una targeta de crèdit, compartir arxius amb altres dispositius... Pesa 28 grams, i sembla que pot realitzar moltes funcions relacionades amb la vida real, segons comenta el seu creador a la descripció a Kickstarter: http://www.kickstarter.com/projects/flomio/flojack-nfc-for-ipad-and-iphone


Fabricar un panell solar pel nostre compte podria ser possible al futur


A l'Institut de Tecnologia de Massachuset, han creat una impressora que imprimeix panells solars. No és gens fàcil: el procès que es fa servir s'ha de repetir 5 vegades, però podria ser una gran ventatja per nosaltres, ja que al futur podriem conectar el panell solar al nostre dispositiu i deixar que es carregui tranquilament amb la llum solar. Però, de moment, aquests científics han de treballar més per aconseguir que aquest procès que es repeteix 5 vegades només calgui fer-se un cop.

El timeline de la teva parella al Facebook

Facebook ha presentat una nova idea per si vols compartir totes les teves experiències amb la teva parella amb la que estàs sortint ara: un timeline exclusivament dedicat a tu i a ella. Aquets timeline mostra les fotos, estats, i més coses que heu anat publicant i fent aquests anys (pots publicar també fets i fotos que van passar fa uns anys). Només cal senyalar qui és la teva nòvia actual amb qui estàs tenint una relació al teu Facebook i anar a la següent web: http://www.facebook.com/us/. Aquesta web la compartiràs amb la teva nòvia (o dona) i podràs posar totes les coses que van passant en el vostre entorn.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada